Živi u Njemačkoj, puna je para, ali ne može naći dobrog čovjeka za sebe…

4 min read
0
3,035

“Ovdje je teško naći dobrog čovjeka. U Njemačkoj živim već sedam godina, i još nisam pronašla svoju srodnu dušu, objavila je stranica „Ex Jugoslavija „.

Ona ne matra da su Nijemci losi ljudi ,ali je sasvim tesko naci pravog covjeka , koji ne bi zeznuo za nesto. Svabe su takve , gledaju samo sebe i svoju korist.

Ova djevojka cesto dolazi u Hrvatsku, svoj rodni rodni kraj , posto ima kucu na moru , koju mora obici. nazalost nikako da pronadje malo slobodnog vremena , kako bi upoznala nekog finog muskarca. Svaki put se zabavi nekim drugim stvarima , tako da vrijeme koje provede na moru proleti veoma brzo te ona mora nazad.

Voljela bih upoznati nekog ko je sa Balkana kao i ja želim se udati baš za takvog, neko ko će me voljeti i poštovati i na posljednju štiti. Neko s kime bih mogla stvoriti potomstvo i da živimo u ljubavi i slogi.

Jedini uslov koji ona postavlja, jeste da se njen izabranik doseli kod nje, posto ona u Njemackoj firme i radi . Posto joj njen biznis dobro ide , ne bi voljela napustiti taj isti, jer je veoma dugo u Njemackoj.

“ Ne tražim nekog posebnog ljepotana, bitno mi je da ima srce i dušu i da se zna ponašati kao pravi muškarac prema ženi. Nisam osoba koja voli nasilje nad ženama, niti volim muškarce koji su skloni alkoholu, kockanju i varanju.“

„Nijemci su takvi i zato mi se ne sviđaju, a sigurna sam da kod nas ima još takvih kakve tražim, samo treba naići u pravo vrijeme.

Mislim da mi je vrijeme da se udam i da se skrasim sa osobom koju volim i ona mene. Nadam se dobrom rezultatu i da ću naći nekoga za sebe i da ću napokon uživati i biti sretna onako kako i treba.” topinformer.com

Load More Related Articles
Load More By Aldina
Load More In ZANIMLJIVOSTI

Pogledajte i ovo

Često sanjate MAJKU ILI OCA: Pogledajte šta vam ti snovi žele poručiti!

Snovi su oduvijek intrigirali ljude, i pitanje da nam ono žele nešto poručiti. Ako često s…