ŽENA U KOLIMA VRIŠTI! Isplivao snimak na kom Cetinski divlja ulicama Rovinja! (VIDEO)

3 min read
0
2,736

Rovinjska policija je juče oko 14 sati primila dojavu da je u Pustoj ulici automobil Mercedes, koji je vozio hrvatski pevač Toni Cetinski (48), a koji je to povrdio i medijima, udario u telo muškarca koji je ležao na ulici.

Od tada kreće prava drama za poznatog pevača. Ubrzo su i zvanična lica potvrdila da je osoba smrtno stradala. – Utvrđeno je da je smrtno stradala osoba i da je vozilo udarilo u tu osobu koja je na licu mesta preminula. Telo je prebačeno na Odeljenje patologije Pulske bolnice radi obdukcije- izjavili su tom prilikom.

Njegov otac je nakon toga izneo i svoje mišljenje, a mnogi portali su upravo naveli da je ta ulica jednosmerna i da je njome gotovo nemoguća brza vožnja. Ali, snimak koji se pojavio na internetu govori suprotno. Upravo za potrebe jedne emisije, pre izvesnog vremena, Toni je odlučio da pokaže šta sve ume u uskim ulicama Rovinja.

Sa njim je u automobilu bila i voditeljka koja je vrištala zbog brzine kojom pevač vozi uzanim ulicama. Tom prilikom Toni je nasmejan i bez straha pokazuje svoje “spretnosti” u vožnji pod, verujemo, nedozvoljenom brzinom. Izgleda da je ipak u uskim ulicama Rovinja moguća divlja i brza vožnja.  alo.rs/Blic

Većina news portala je napisalo: 'Rovinjska Pusta ulica u kojoj se dogodila nesreća je jednosmjerna i vrlo uska tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja' (izvor: Net.hr) … no nažalost ova snimka dokazuje suprotno …

Posted by Rovinj News on Freitag, 3. November 2017

Load More Related Articles
Load More By Aldina
Load More In PJEVAČI AMATERI

Pogledajte i ovo

NOVI HIT – Dzango izdao svoju NOVU PJESMU koja će paliti noćne klubove: ‘Sexy mama’ (VIDEO)

Sinan Ahmetović (poznatiji kao Džango) rođen je 21.01.1973. u Zenici (Bosna i Hercegovina)…