(VIDEO) ŽENA KOJA OVO URADI POSTAJE BOGINJA! Muškarci to žele u krevetu više od ičega?!

3 min read
0
5,360

Pravi frajeri u krevetu ne žele ništa drugo nego na brzinu „unutra-van“, istresti se, ne žele se ni u kom slučaju maziti, te samo gledaju kako bi čim prije pobjegli iz kreveta? Takve i slične predrasude razbilo je nedavno provedeno istraživanje u kojem je sudjelovalo 2000 odraslih osoba.

Na što se pali(mo) u krevetu?

Istraživanje Sveučilišta Indiana bavilo se s..sualnim sklonostima muškaraca i žena te su došli do svježih rezultata – koji se razlikuju prema spolu, kao što smo i mislile. 1046 žena i 975 muškaraca u dobi između 18 i 91 godine sudjelovalo je istraživanju – odgovarali su na pitanja o svom s..sualnom životu.

Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarci se pale na nježnosti, na milovanje! Dakle, poljupci, maženje, grljenje – usprkos svim očekivanjima (bolje rečeno – predrasudama), stvari su koje preferira većina muškarca u krevetu. Tko bi rekao da dečki više vole nježan, mazni s..s, od grubog i životinjskog?

Voditeljica istraživanja dr. Debby Herbenick kaže: „Muškarci također imaju veliku potrebu da ih netko drži u naručju, da ih mazi i miluje. Ono što nas je malo iznenadilo jest činjenica da im je to čak važnije od samog s..sualnog čina!“ Osim toga, pokazalo se da ni muškarci niti žene nisu baš spremni za eksperimentiranje kad je riječ o igranju uloga, spankingu ili s..u na javnom mjestu. Draži im je s..s u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe. (krajina24h.net)

Load More Related Articles
Load More By Aldina
Load More In ZANIMLJIVOSTI

Pogledajte i ovo

NOVI HIT – Dzango izdao svoju NOVU PJESMU koja će paliti noćne klubove: ‘Sexy mama’ (VIDEO)

Sinan Ahmetović (poznatiji kao Džango) rođen je 21.01.1973. u Zenici (Bosna i Hercegovina)…