(VIDEO) Željka Jurišić OBRADOVALA SVOJE FANOVE! POGLEDAJTE!

5 min read
0
951

Kada se u “Zvezdama Granda” pojavila 39-godišnja Željka Jurišić iz Živinica, malo ko je ostao ravnodušan njenim vokalom. Šemsina nasljednica, kako je zovu, muzikom se profesionalno bavi preko 20 godina a s prvim pojavljivanjem u muzičkom takmičenju postala je jedna od glavnih favoritkinja.

Aca Lukas za nju je rekao da je tajfun među pjevačicama i da niko pored nje nema šanse. No, “vrtoglava” popularnost nosi i svoje negativne strane, pa se o Željki već sada mogu čuti svakojaki komentari koji joj baš i ne idu u prilog. U Živinicima je trenutno top tema, pa stoga i ne čudi što je njen privatni život trenutno interesantan medijima.

Priče idu dotle da kazuju kako je Željka “rasturačica brakova” te kako je, baš ona, krivac što je njen suprug Idriz, za koga se udala 22. decembra prošle godine, ostavio suprugu i dijete. Navodno je, prema istim pričama, zbog Željke suprugu istjerao iz zajedničkog stana.

No, s druge strane, i Idriz a i Željka tvrde da su to samo izmišljenje priče. Kada smo zatražili i njihov komenatar na sve, ostali su malo zatečeni pitanjem.

– Svjesna sam da će sada biti laži o meni, i podmetanja i ja se uopšte ne “palim” na to. Idriz je prije bio oženjen. To što on ima iza sebe razvod braka nema nikakve veze s nama. Nisam ja kriva što se razveo. 90 posto svijeta se razvodi, pa je tako i on to učinio zbog svojih problema, a ne zbog mene. Dakle, smiješne su priče da je na ulicu istjerao ženu i dijete. Pa dijete živi s nama – kaže nam Željka.

No, još detalja o njenoj prošlosti došlo je do nas. Svojevremeno se, pričaju, Željka zaljubila u izvjesnog Zaima, gitaristu ali i doktora s kojim je bila godinama u vezi. A s kojim je navodno i dobila kćerku koja danas ima 13 godina.

– Čak je i nastradala s njim vraćajući se sa jednog nastupa u restoranu “Zates” kod čuvene ugostiteljke Hani. Automobilom su naletili na žicu u naselju Piste kod Dubrava i od tada datira i njen ožiljak na licu. I Zaim je bio oženjen tada, no ipak nije ostao s njom. Htjela je ona da mu rasturi brak, ali on nije želio, vratio se svojoj porodici – tvrdi izvor blizak ovoj pjevačici koja na ovu temu nije željela da priča. Samo je kazala:

– Baš vas je neko navukao na tanak led! A pretpostavljam i ko je!

Load More Related Articles
Load More By Aldina
Load More In BALKANSKA MUZIKA

Pogledajte i ovo

Često sanjate MAJKU ILI OCA: Pogledajte šta vam ti snovi žele poručiti!

Snovi su oduvijek intrigirali ljude, i pitanje da nam ono žele nešto poručiti. Ako često s…