(VIDEO) RAZOTKRIVEN SLOBIN PAKLENI PLAN: Zadrugari napali Kiju da on čeka kraj rijalitija da joj UZME POLA PARA, a ona BRUTALNO izvređala muževu ljubavnicu!

3 min read
0
2,787

Kija Kockar u razgovoru sa Lepim Mićom otkrila pakleni plan Slobe Radovanovića.

Pošto je prevario ženu Kiju sa blogerkom Lunom Đogani i to uživo, Sloba, prema rečima supruge, želi da sačeka kraj rijalitija i uzme pola Kijine nagrade

“Znam ja šta je po sredi. Neka traži razved, neka čeka kraj rijalitija, ja znam šta on traži. Samo neće biti kako je on zamislio. On čeka kraj rijalitija pa da zme…” ubeđivala je Kija Lepog Miću.

“Šta da uzme, pola para?”, pitao se pevač.

“Nema on prava na moju nagradu, ni ja njegovu. Po zakonu ne može da mi uzme pare. Molim se Bogu da ne pobedim”, rekla je Kija.

Kija je, pošto je pušten snimak kako je Sloba ljubi, a potom demantovao, izašla u dvorište i plakala.

“Ja znam da smo se ljubili! Ja se sećam gde sam ja bila. Povredio me kao čoveka. Kako može tako nešto? Samo što dalje od mene. Vidiš da je on ovo radio pre svega ovoga, samo što je ovo sada javno! Boli me k.rac za k.rvetinu! Ona mi je poslednja briga, vidiš da je takvih bilo koliko hoćeš! Ja ne mogu da verujem da sam se ja udala za takvog čoveka!”, plakala je Kija Mići. kurir.rs

Load More Related Articles
Load More By Aldina
Load More In SHOWBIZ

Pogledajte i ovo

Često sanjate MAJKU ILI OCA: Pogledajte šta vam ti snovi žele poručiti!

Snovi su oduvijek intrigirali ljude, i pitanje da nam ono žele nešto poručiti. Ako često s…