Razotkrio ju je njen sin VIktor! Lepa Brena ovako izgleda u bikiniju bez fotošopa!

4 min read
0
3,546

JEDNA OD NAJVEĆIH ESTRADNIH UMJETNICA U SRBIJI JE SVAKAKO LEPA BRENA, FAHRETA JAHIĆ, KOJA JE ROĐENA U TUZLI, U SJEVEROISTOČNOM DIJELU BOSNE I HERCEGOVINE JE ODRASLA U BRČKOM, A KASNIJE SE ODSELILA U BEOGRAD NA STUDIJE, MEĐUTIM NJENA PJEVAČKA KARIJERA JOJ JE POMUTILA PLANOVE, PA JE TAKO LEPA BRENA BILA JEDNA OD NAJVEĆIH PJEVAČICA U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI.

Sigurno, da je sa Cecom bila i začetnica jednog novog vala koji je poprimio jedan klasičan naziv koji je Rambo Amadeus izmislio, naravno, radi se o turbofolku. Breni su tada mnogi zamjerili što se udala za Srbina, pa se tako njen dolazak u Bosnu smatrao nepoželjnim, baš kao što je to slučaj sa Cecom Ražnatović ili ipak sa jednim fenomenom novog primitivizma u Sarajevu, kada se rado o Nenadu Jankoviću koji je svima nama poznat kao Nele Karajlić.

Lepa Brena živi u velikom izobilju, njen posinak FIlip je nedavno oženio pjevačicu Aleksandru Prijović, a Brenu su polako počele da stižu godine, ona više nije atraktivna i lijepa kao što je nekada u Jugoslaviji bila.

Lepa Brena se nalazi na odmoru, maksimalno uživa u provodu sa svojom porodicom, a njen mlađi sin Viktor je neke svoje intimne trenutke podijelio sa svima putem društvene mreže Instagram.

Jedan od momenata sa plaže je posebno interesovanje izazvao, budući da je Lepa Brena u bikiniju i da je u prvom planu njeno izvajano i zgodno tijelo. Pjevačica zaista vrhunski izgleda, iako je ušla u šestu deceniju života, njisu joj potrebni programi za doradu fotografija, kao i mnogim njenim koleginicama. Izvor: nostalgicno.info

 

 

Load More Related Articles
Load More By Aldina
Load More In SHOWBIZ

Pogledajte i ovo

Često sanjate MAJKU ILI OCA: Pogledajte šta vam ti snovi žele poručiti!

Snovi su oduvijek intrigirali ljude, i pitanje da nam ono žele nešto poručiti. Ako često s…