PILOT JE PIPKAO I MASTURBIRAO: Putnica zaspala na letu i probudio je košmaran osećaj…

4 min read
1
1,302

Putnicu koja je zaspala na letu “Junajted erlajnsa” od Hong Konga do San Franciska doživela je s*ksualni napad i to od čoveka koji je sedeo pored nje. Ispostavilo se da je napasnik pilot “Fedeksa” van dužnosti, a uspavanu putnicu ispipao je više puta, navodi se u tužbi.

En Douling putovala je kući u Denver i odremala nekoliko sati tokom leta u julu 2016. Njeno sedište je bilo pored Montea Vedla iz Tenezija, koji je popio najmanje tri-četiri votke i lek “zolpidem”.

Doulingova se probudila kad je osetila Vedlovu ruku na svojoj butini. Pomerila ju je i nastavila da spava. Sledeći put kad se probudila Vedl je trljao rukom njenu butinu, hvatao je za zadnjicu i pokušavao da joj stavi ruku u pantalone.

– Povikala sam mu da stane, što je i uradio – ispričala je Douling.

Ali, uhvatila ga je i treći put. Putnica je rekla da se ponovo probudila u trenutku kad je pilot počeo da trlja njenu vaginu preko odeće, dok je istovremeno masturbirao ispod ćebeta, piše “Senter dejli tajms”.

Daulingova je skočila sa sedišta kad je shvatila šta se dešava. Pokupila je svoje stvari kako bi se udaljila od napsnika, ali pilot nije odustajao.

– Mislim da si napaljena, a i ja sam – rekao je Vedl putnici.

Doulingova je zamolila stjuardesu da je premesti, ali nije bilo slobodnih stolica i morala je da se vrato na mesto zločina. Stjuardesa ju je savetovala da razgovara sa Vedlom, pre nego što je nekako premeštena do kraja leta.

Portparolka “Junajted erlajnsa” odbila je da komentariše slučaj dok traje parnica, ali je istakla da je bezbednost “vrhovni prioritet” ove aviokompanije. (srbijadanas.com/ Foto: Facebook)

Load More Related Articles
Load More By Aldina
Load More In ZANIMLJIVOSTI

Pogledajte i ovo

Često sanjate MAJKU ILI OCA: Pogledajte šta vam ti snovi žele poručiti!

Snovi su oduvijek intrigirali ljude, i pitanje da nam ono žele nešto poručiti. Ako često s…